Silde guitar, LiveView och betal-Market!



Black Rebel Motorcycle Club - Ain't No Easy Way. Folk-/Bluesrock ska ha slide guitar och munspel, det är det bästa som finns. Förutom Hammond-orgel, då ;)

Den andra och sista dagen av Android Only som hållits i Kårhuset är slut. Dessa två dagar kan man sammanfatta med två stora nyheter. Den första dagen lanserade SonyEricsson sin lilla LiveView-display, en liten armbandsburen display med tryckkänslig ram som kan köra olika widgets exempelvis för kalender, inkommande samtal, att läsa SMS eller vad program som kodas till den, inte helt olikt Windows Sideshow. Jag tycker att det är lite av en gimmick och man ska vara extremt fanatisk för att ha en plastig display på armen istället för armbandsur. Till råga på allt har SE ingen telefon som kan använda den just nu, eftersom den kräver Android 2.x och den senaste versionen SE fått ut är 1.6. Men i och med deras nya mobil Xperia X8 kommer Android 2.1, och sedan kommer de X10:orna att uppgraderas till samma version någon gång i oktober. Och med ett rekommenderat pris på €60 är SonyEricsson LiveView ingen bankbreaker. Skulle säkert vara bra att ha när man springer.



Andra dagen kom med en desto större nyhet: Nu när Android har funnits i två år släpper de äntligen lös betal-apparna på den europeiska Android Market! Det betyder mer kvalitetsappar eftersom det kommer finnas fler och bättre app-utvecklare nu när det finns pengar i det. Det här kan bli nästa stora grej hörni, programvarudesigners därute!

0 Responses on "Silde guitar, LiveView och betal-Market!"

Skicka en kommentar