Transformationen


Elisa messade och tyckte att vi skulle gå och se Uffie live den 20:de, då hon spelar på Hornstull Strand. Då kanske man får höra hennes genombrottlåt Pop the Glock live.

Nej, nu blev det inte så politiskt korrekt. Den nyligen gripna "nye lasermannens" har hängts ut massivt i pressen, samt vissa vittnen, och det är tydligt att dagspressen inte har ett uns samvete i jakten på lösnummer. Förutom hans namn har man visat bilder på hans pass och hans vapen, en Glock 19 - en kompakt version av Glock 17 som bland andra svenska försvaret använder - och inte särskilt "grovkalibrig" som polisen hävdade (9x19 mm).

Men ärligt talat är det förmodligen väldigt svårt att dölja sådan här information nu för tiden. Hade den inte skrivits i tidningarna hade den funnits ute på Internet. Man behöver bara kolla lite på Flashback för att hitta allt man vill och inte vill veta om diverse gärningsmän. Fan, det går ju till och med att hitta hitta denne "lasermans" Youtube-account...

Bevisningen mot honom är rätt övertygande. Jag undrar, precis som alla andra antagligen gör, hur en instrumentbyggande musiker med Aspbergers kan drivas till att göra sådana här vansinniga saker?

0 Responses on "Transformationen"

Skicka en kommentar