Black Friday Blood Draw

Idag har jag även kommit ännu ett steg närmare en bättre tillvaro.


All introducera klassisk musik i populärmusik är i bästa fall en gimmick och i värsta fall blasé. SomethingALaMode gör ett ganska bra jobb med att integrera stråkar i sin electrohouse, det är bra men inte storartat och gud ska veta att det inte är nyskapande. Lyssna på Wolfgang Gartners remix av Beethovens femte, det är så det ska göras! Men det är inte illa. Plus för att de har med kläddesigngurun Karl Lagerfeld, som inte är främmande för elektronisk musik. Han var ju som bekant DJ på en radiostation i GTA IV.

"They are the games of our times. Those games in a way changed the world.... They had written a politically incorrect dialogue... I loved it, [particularly] in a time when everybody wants to be so politically correct when they talk... I prefer to be in a video than to play with it. I would love to be a very nasty, politically incorrect character." -Karl Lagerfeld

Idag är det även Black Friday. Även om vi inte har denna köphysteriska tradition i Sverige så har jag faktiskt köpt något idag, en tröja från det storartade märket Army of Me som består av ett par stockholmare baserade i Shanghai. De är riktigt bra på kläddesign, med skarpa linjer och känsla för detaljer.

0 Responses on "Black Friday Blood Draw"

Skicka en kommentar