Ledarskapets återkomst


Här sitter jag och dricker glögg ur flaskan och lyssnar på rockmusik. Jag vet inte om glögg är så rock'n'roll men den där glöggen som är kvar efter jul ska bort. Lite synd att det inte går att köpa året runt.

Dead Weather är i alla fall väldigt rock'n'roll, en supergrupp bestående av bland andra Jack White från White Stripes och Queens of the Stone Age:s keyboardist.

Det har i alla fall varit en väldigt inspirerande dag, den första dagen i skolan med första föreläsningen i kunskapsbildning. Kurslitteraturen är en spännande bok från 60-talet som jag beställde hem idag, som ska läsas, läsas och åter läsas. Vi ska tydligen hänga en hel del på Tekniska museet och andas in atmosfären eller vad fan han vill att vi ska göra... på något vis få oss att tänka. Det var ett ovanligt och märkligt "Döda poeters sällskap"-entusiasmerande men det kan bli intressant. Han är duktig på att tala med inlevelse och elda på. "Den som definierar problemet definierar lösningen" sa han och drog en parallell till socialdemokraternas ledarkris, där alla tycker till om vad som får folk att inte lägga sin röst på (S). Antagligen såg han första avsnittet av Agenda i SVT2 igår, där de avhandlade just ledarkrisen. Nu visar de reprisen. Så om ni ursäktar mig...

0 Responses on "Ledarskapets återkomst"

Skicka en kommentar