Olssons Skor


De spelade The World is Yours där, bland annat.

Det blir lite promotion nu men det är välförtjänt. Gick på Olssons Skor med lite folk ikväll. Det är ett ställe som ligger längs Odengatan, som jag gått förbi tusen gånger men aldrig gått in på. Förr i tiden var det en skoaffär. Nu är det en barklubb.

Stället har ständigt en film som går på projektor, och det var filmer som ligger en varmt om hjärtat: under tiden vi var där visade de The Big Lebowski och sedan Lords of Dogtown. I likhet med Debaser Medis har de Brooklyn's East India Pale Ale; till skillnad från Debaser Medis får man en alkoholfri öl när man ber om en, inte en ekologisk ;) Dessutom har de en riktig biograf-popcornmaskin som man får popcorn ur. De har coolaste rekvisitan: ikväll hade de autentiska True Blood-flaskor från serien med samma namn ståendes lite varstans. Och de spelade allt från old-school-hiphop till bröllopsmarschen till Tina Turner.

Och det ligger dessutom nära mig! Dit blir det till att gå fler gånger.

EDIT: Tydligen hade de Tru Blood-flaskor eftersom de kört lanseringsfest där den 16:de. Ska köpa en nästa gång!


Och visst gillar även Snoop Dogg True Blood. Han har gjort en låt som promotion för säsong tre och ja... den är åtminstone skrattretande. OCH FAN VAD FUL MÄNNISKAN ÄR

1 Response on "Olssons Skor"

  1. Anonym says:

    Vakterna där är helt dumma i huvudet.

Skicka en kommentar