Ingen korrekturläsning!


MIN LÅT!

Är sådär lagomt torsdagsfull nu ;) Har varit på en av de bästa sittningarna med n0llan nu ikväll, med temat Titanic! Vi hade första och tredje klass (vi är Foci, med mottot "Billigt och bra" så vi var tredje"). Jag var arbetare med skrynklig bomullsskjorta och använde ett trick jag lärt mig av farsan när jag var max 10 år. Om man bränner på vinkorkar kan man sota med dem. Vi använde dem för att måla mustacher på mig och brorsan, men på sittningen ikväll sotade jag ner mig (och andra) med en Moët-kork så vi fick lite maskinrumskänsla. Det var rent allmänt grymt med sporadiska filmsekvenser från filmen Titanic som visades ibland. När vi kom till klimax, isbergs-påstötningen, började de flimra med lamporna och framkalla panik och första klass lämnade lokalen medan festgruppen höll i ett stängsel så vi i tredje klass inte kunde komma ut! Det var snyggt.

Nu hade jag riktig otur och behövde ta ett jobbpass imorgon, fick SMS under huvudrätten att ingen annan kunde och pga. visst manfall är jag tydligen den enda som bryr mig om ifall verksamheten fungerar, så jag kommer att få stiga upp kl. 05 imorgon och åka till jobbet... Sedan jobbar jag till 09, tar tåget tillbaka och går på föreläsning. Hardcore kvällen efter en fest.

Efterfesten var bra den med, bjöd Fredrik på någon shot eftersom jag kommer sakna den fan när han åker till Zürich på söndag. Men eftersom jag, precis som gårdagskvällen, var tvungen att stiga upp tidigt gjorde jag precis som igår: Gick till DJ:en, önskade Justice vs. Simian - We Are Your Friends, och avvaktade. Dansade lite, chillade lite, och röjde fucking järnet när låten började för trots att den är gammal sätter den alltid igång dansgolvet som fan. Och när låten var slut gjorde jag precis som igår: jag tog min väska och gick hem. På vägen stötte jag på mina vänner. Men det är en annan historia...

0 Responses on "Ingen korrekturläsning!"

Skicka en kommentar