Volvo, villa, vovve-livet firsthand


Det här är en av mina optimala sommarlåtar, och jag vet att det är lite tidigt, men dessa dagar har det varit nära. Det drar ljumma vindar genom träden och fåglarna sjunger efter solnedgången. Jag har grillat, gått i skogen och varit hundägare. Gårdagskvällen var en typisk sommar-utgångskväll även fast utomhustemperaturen var ca. tio grader lägre än sommaren, och jag slumpträffade gamla vänner på stan!

Det var fantastiskt igår. Eftersom morsan är bortrest ett par dagar har jag och brorsan huset för oss själva, så vi tog hem några kompisar och grillade, spelade sällskapsspel och drack öl innan vi drog ner på Kårhuset på stan. Jag vet inte vad det är med min närvaro som driver på festandet så mycket för jag manar ju inte på någon, men alla i min närhet från igår (min bror, hans vänner, mina vänner) var verkligen helt wrecked till den grad att jag fick dåligt samvete för att jag hade köpt så mycket öl och inte sa åt dem att chilla lite. Det brukar bli så här när jag är med. Brorsan sa att han aldrig hade blivit så bakis och sov länge. Själv hade jag festat ungefär lika hård men steg upp kl 10 och var pigg utan ett spår av huvudvärk, så jag städade undan gårdagskvällen och diskade allt (trasig diskmaskin...) och det gick rätt okej!

Idag har jag socialiserat mig med mormor och morfar samt hundarna. Jag fick bada den äldste av dem eftersom hon rullade sig i en död och förruttnad skata när vi var ute. Det är en glädje att vara hundägare :P

Men jag trivs verkligen med att vara ensam med brorsan, sköta hushållet och göra ärenden samtidigt som man tar hand om djuren. Man märker att det är en del jobb för att få vardagen att fungera, men vi har väldigt trevligt.

0 Responses on "Volvo, villa, vovve-livet firsthand"

Skicka en kommentar