Nyhetstorka: Dell och Apple bryter ny mark, sistnämnda gillar att skaka fisken lite


I väntan på bättre tider har ni här en till grym video med Arcade Fire. Det här är från deras första album, deras tredje kommer i maj.

Jag skulle skriva något intressant om vad som händer på prylfronten nu - om det hade hänt något. Men just nu är det ganska substanslöst.
Dell vill casha in på den bärbara marknaden och har bland annat lanserat en Android-telefon, men hittills bara i USA.
Apple är som vanligt i åter-uppfinnartagen och lanserar sin tablet-dator den 27:de i San Fransisco kl. 19 svensk tid. På vanligt Apple-manér tar de en gammal, halvdålig idé och göra den till något som förhoppningsvis blir fantastiskt användbart, och förmodligen kan alla andra som lanserar e-boksläsarnetbookstablets och allt däremellan lägga sig ner och dö redan nu för de kommer bara bli jämförda med vad Apple nu släpper. Men vem vet, det kan bli en flopp, se bara Apple TV.

Apropå Apple: får jag lov att, för första och antagligen sista gången, presentera dagens App: Fishbate, där man på ett väldigt suspekt sätt ska skaka en fisk... upp och ner... ja ni kan gissa vad som händer. MEN DET ÄR GRATIS!

2 Responses on "Nyhetstorka: Dell och Apple bryter ny mark, sistnämnda gillar att skaka fisken lite"

  1. Carro says:

    På tal om fullständigt meningslösa, men lite roliga, app:ar till iPhones kan jag nämna att det finns en app som får högtalaren att ge ifrån sig ljud av så hög frekvens att det kan blåsa ut ett värmeljus =P

    John says:

    Haha, coolt! Men det är i alla fall inte fullständigt meningslöst som det här ;)

Skicka en kommentar