Håll ett öga på HBO


Alla bra, tankeväckande, provocerande eller bara underhållande serier produceras av HBO. Sopranos, The Wire, Six Feet Under, True Blood och Entourage, och miniserier som Band of Brothers, Generation Kill, Angels in America, The Corner och John Adams.

Så snubblade jag över Big Love ikväll, och såg den sista halvtimmen av avsnittet, som var det andra på andra säsongen. Det handlar om en man med tre fruar, och den har aldrig verkat nog intressant för att vara sevärt.

Fel. Det räckte med att se fem minuter för att fastna i serien. Högt troende mormoner, det amerikanska bibelbältet... men rollfigurerna är ändå inte galna "jesus-freaks" så man kan se det utan att hata dem!

Och den 14:de mars börjar HBO visa en uppföljare till WWII-serien Band of Brothers: The Pacific. Fortfarande producerad av Steven Spielberg och Tom Hanks, fortfarande WWII. De båda serierna använder även samma visuella stil som Steven Spielbergs Saving Private Ryan och Medal of Honor, Call of Duty, men det är en annan historia.

0 Responses on "Håll ett öga på HBO"

Skicka en kommentar