Cassius och Digitalism

Så imorgon kommer Apple iTablet och det ryktas om ett pris på $899. De siktar högt, Apple, men de lär ändå kunna sälja en hel del av dem.




Postar idag en video av Cassius - den franska electroduon som kom samtidigt som, och lite i skymundan av, Daft Punk. Men de är extremt bra, här är en singel från 2002 som är den mest catchiga låten jag hört på ett tag.




Rolig fakta är att Digitalism gjorde låten Zdarlight som en hyllning till Philippe Zdar i Cassius. Den är ett litet minimalistiskt mästerverk, och ni känner igen den från reklamen för BMW X1.

2 Responses on "Cassius och Digitalism"

  1. Carro says:

    Än så länge är det inte säkert att Apple presenterar en tablet-dator imorn. Det har gått rykten om en sån i flera månader, men Apple har inte sagt ett knyst som kan bekräfta ryktena =P
    Men nu är förväntningrna skyhöga om att Apple ska släpp nåt riktigt stort. Risken finns ju att det blir ett enormt antiklimax imorn kväll.

    John says:

    Jag kan nästan lova att de gör det. Det är buzz över hela Internet just nu - mycket är spekulationer såklart, men det är mycket info som börjat läcka ut också.

Skicka en kommentar